انواع خدمات ما در آرسام تاسیسات

جلوگیری از نم و رطوبت در ساختمان :

جلوگیری از نم و رطوبت در ساختمان ها یکی از مشکلاتی است که از گذشته در ساختمان ها وجود داشته. برای رفع آن تلاش می کردند ، به همین دلیل از گذشته سعی شده دیوار های ساختمان طوری ساخته شود. تا از نفوذ آب و رطوبت به دیوار و سقف جلوگیری شود.زیرا  نم و رطوبت می تواند خسارت جبران ناپذیری را بر ساختمان وارد می کند.

در این نوشتار می خواهیم علل و روش های جلوگیری از به وجود آمدن نم در داخل ساختمان را بررسی کنیم.

یکی از مشکلات نم کشیدن دیوارها ، تخریب شدن دیوارها به مرور زمان است.

جهت تماس با کارشناسان آرسام تاسیسات جهت رفع نم .و رطوبت دیوارها و سقف می توانید به این صفحه مراجعه نمایید.

برای کسب اطلاعات ارزشمند در زمینه های مختلف تاسیساتی ، دیگر مطالب سایت مثل تشخیص ترکیدگی لوله . رفع نم و رطوبت را نیز مطالعه نمایید.

همچنین می توانید جهت مشاهده سایر مطالب آموزشی ارائه شده توسط آرسام تاسیسات. به برگه اخبار و مقالات  سایت مراجعه نمایید. و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره ما . کلیه خدمات ما در یک نگاه صفحه درباره ما را مطالعه نمایید .

 

 لباس ها را سریع خشک کنید.

به دلیل استفاده بیشتر مردم از محیط های آپارتمانی . محدودیت فضا در این منازل دیگر فضایی مناسب جهت خشک کردن لباس ها وجود ندارد.

در این موارد ساکنین ساختمان ها ناچار به خشک کردن لباس ها در محیط داخلی منزل می شوند.

از دیگر عوامل نم کشیدن دیوارها قرار گرفتن طولانی مدت لباس های خیس در فضای منزل است .

به منظور جلوگیری از نم و رطوبت ساختمان سعی کنید تا لباس ها را با رعایت مواردی مانند : استفاده از خشک کن لباسشویی . گرفتن آب لباس ها و باز گذاشتن پنجره ها  سریع تر خشک کنید تا بدین ترتیب رطوبت محیط نیز زیاد افزایش پیدا نکند.

نم و رطوبت ساختمان

رطوبت را کاهش دهید.

میزان رطوبت خانه ها از مهم ترین عللی است که می تواند باعث بروز نم و رطوبت شود است. در بعضی از خانه ها جهت رفع خشکی محیط .از وسیله های افزایش رطوبت مثل دستگاه بخور استفاده می شود. که بهتر است به تعداد دفعات کمتری از این وسیله استفاده شود.

بازکردن پنجره ها یکی دیگر از راه هایی است که می تواند به کاهش رطوبت محیط و جلوگیری از نم و رطوبت کمک کند.

درهنگام شستن دیوارها مراقب باشید.

استفاده از آب زیاد هنگام شستن دیوارها ازمواردی است که می تواند منجر به ایجاد نم در دیوار ها شود.

برخی از خانم های خانه دار برای اینکه محیط منزل را نظافت کنند و دیوار تمیزی داشته باشند در مدت های کوتاه دیوار خانه ها را می شویند.

توصیه اول ) برای شستشوی دیوارها بهتر است از دستمال های نخی ، تمیز و نم دار به جای شستشو با آب و مواد شوینده استفاده شود.

توصیه دوم ) جهت جلوگیری از نم و رطوبت ساختمان فاصله ی بین زمان های شستشوی دیوارها را بیشتر کرده. همچنین هنگام شستشوی دیوار از مواد شوینده کمتری استفاده کنید. زیرا علاوه بر رطوبت دیوار می تواند باعث از بین رفتن رنگ دیوار نیز شود.

شناسایی علل نم و رطوبت دیوار.

اگر مشکل نم و رطوبت از نشت و ترکیدگی لوله های آب باشد .

از نکاتی که باید به آن دقت کنید لکه های نم است.

گاهی دیوارهای خانه از حالت اولیه خودش خارج می شود . این می تواند نشانه ای از وجود نشتی لوله های آب در پشت دیوارها باشد. به محض اینکه این لکه ها را دیدید سریعا برای حل این مشکل اقدام کنید.

ممکن است در قسمتی از منزل شما یا همسایگان شما ترکیدگی لوله و نشتی ای اتفاق افتاده و باعث ایجاد رطوبت شده باشد.

ترکیدگی لوله ها و نشت آب موردی به شدت نگران کننده است ، زیرا یکی از دلایل تخریب ساختمان ها ، ترکیدگی لوله و نشت آب است .

حتی اگر نشت آب بسیار جزئی و کم باشد می تواند طی زمان و به صورت رطوبت و نم جذب دیوارها . سقف و همچنین شالوده ساختمان شده و باعث تخریب ساختمان یا واردن آمدن آسیب و ریزش گچ دیوارها و سقف ساختمان شود.

وجود نم می تواند در مواردی باعث ایجاد بوی نم و رطوبت در کل منزل شود. 

در صورتیکه رطوبت به داخل دیوار شما منتقل شد باید با تعمیرکار متخصص جهت دریافت راه حل مشورت نمایید.

شما می توانید با کارشناسان آرسام تاسیسات جهت برطرف کردن رطوبت و تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه . تماس بگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن مشکل شما را حل نمایند .

اگر تاسیسات لوله کشی ساختمان مشکل داشته باشد .

در بسیاری از موارد وجود نقص در تاسیسات لوله کشی منزل دلیل به وجود آمدن نم در ساختمان می شود .

تعدادی از مواردی نقص در تاسیسات لوله کشی شامل موارد زیر می شود .:

اشکال در اجرای سیستم لوله کشی فاضلاب ، نقص در سیستم تخلیه فاضلاب وان حمام ، سیفون تخلیه توالت . اشتباه در کارگذاشتن روشویی یا کفشور ، سیفون تخلیه آب لباسشویی .  سینک ظرفشویی و غیره که می تواند باعث بروز نم و رطوبت در آن محل شود .

برای جلوگیری از بروز نم و رطوبت ساختمان باید سریعاً نسبت به تعمیر تاسیسات لوله کشی خود اقدام کنید.

روشویی

اگر مشکل نم و رطوبت ساختمان از آب باران باشد .

آب باران یکی از دلایل اصلی بروز نم و رطوبت در ساختمان ها به خصوص در مناطق پربارش می باشد . زیرا اغلب موارد نم و رطوبت که در مناطق باران خیز رخ می دهد به علت بارش باران و نفوذ آن به داخل دیوارها و سقف است.

با توجه به سیال بودن آب . گاهی اوقات پیدا کردن علت ایجاد رطوبت در ساختمان مشکل می شود .که با پیدا کردن محل نفوذ آب باران به ساختمان و رفع آن مشکل برطرف می شود.

اگر عایق کاری ساختمان باعث ایجاد نم و رطوبت شده باشد.

یکی از رایج ترین علل ایجاد نم در ساختمان نقص در ایزوگام یا قیرگونی سقف می باشد.

اگر حدس می زنید وجود نقص در ایزوگام باعث بروز رطوبت شده قبل از اقدام به تخریب قسمت هایی از ساختمان ابتدا دلیل اصلی ایجاد نم و رطوبت را یافته. تا اگر علت چیز دیگری بود از این کار خود پشیمان و متحمل خسارت نشوید.

همچنین بهتر از جهت جلوگیری از نم و رطوبت و یا یافتن محل و علت نم از کمک کارشناسان متخصص استفاده کنید.

 

ایزوگام - جلوگیری از نم و رطوبت ساختمان

چگونگی تعمیر و لکه گیری نقاط نم زده

رطوبت دیوارها ممکن است در اثر ایجاد میعان در فضای داخلی ساختمان و یا نفوذ آب از بیرون ساختمان به درون دیوارها پدید آمده باشد.

بهترین راه این است که یک ورقه آلومینیومی مربع شکل بر روی دیوار قرار داده و بچسبانید که هوا از هیچ یک از اضلاع آن وارد نشود.

بگذارید ۲ روز ورقه آلومینیومی به همین شکل باقی بماند و پس از ۲ روز آن را بردارید اگر قسمت بیرونی نوار آلومینیومی مرطوب است .مشکل از میعان داخل ساختمان می باشد.
این مشکل را می توان از طریق تهیه و نصب یک دستگاه رطوبت زا و یا یک دستگاه تهویه در زیرزمین حل کرد.

اگر بخشی از ورقه آلومینیومی که با دیوار در تماس بوده نمناک شده است ، مشکل از بیرون ساختمان است. بنابراین برای تعمیر و از بین بردن این مشکل به ترتیب زیر عمل نمایید:

  1.     ابتدا دیوارها را به درستی بررسی کرده و محل نشتی آب و نقاطی که دارای درز و شکاف هستند را شناسایی کنید . این نقاط غالباً طرفین بالایی سقف که به ناودانی منتهی می شوند و یا زیر طاق بالکن می باشند . در صورت امکان نگذارید مسیر آب به سمت دیوارها باشد .
  2.      شکاف های بزرگ و سوراخ ها می بایست قبل از جداربندی و رنگ کردن تعمیر شوند . برای این منظور می توانید از سیمان آبی استفاده کنید .